آشپزي تازه

 طرز تهیه

قسمت پایه

کاسه متوسطی را بر می داریم و پتی بور را به خوبی خرد و نرم کرده و با شکر و کره مخلوط می کنیم. با همزن تا مخلوط شدن کامل هم می زنیم. قالب کمربندی سایز ۸ (کوچکتر هم اشکال نداره) را برداشته و مواد را به طور کامل درون آن جاسازی می کنیم. باید تمامی مواد به خوبی در گوشه و کنار قالب نفوذ کنه. دقت کنیم که ضخامت قسمت میانی یک اندازه باشه والا ماده میانی و پنیری بعد از در آوردن کمربند به پایین سر می خوره. فر را بر روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کرده و قالب را به مدت ۸ دقیقه در فر قرار می دهیم. بعد از از فر بیرون آورده و خنک می کنیم.

 

طرز تهیه

قسمت میانی

پنیر خامه ایی را با همزن به خوبی مخلوط می کنیم تا نرم و یکدست شود. سپس شکر و وانیل را اضافه کرده و هم می زنیم. تخم مرغ ها را اضافه کرده و بهم می زنیم. پس از یکدست شدن مخلوط، بر روي ماده قبلي در قالب ريخته و به مدت ۴۵ دقيقه در فر ۱۸۰ درجه قرار مي دهيم. كيك را يك شب تا صبح در يخچال قرار مي دهيم.

 

طرز تهیه

روکش نهایی

در یک تابه کوچک کره را در حرارت کم ذوب کرده و شکلات را اضافه می کنیم. شکر را اضافه کرده و بهم می زنیم. خامه فرم گرفته،پودر كاكائو،وانيل و نمك را اضافه مي كنيم. به مدت ۲ دقيقه حرارت مي دهيم. بعد از سرد شدن بر روي مواد قبلي در قالب مي ريزيم و در يخچال مي گذاريم.

 بعد از خنك شدن كمربند قالب را باز مي كنيم و با خامه فرم گرفته و هرميوه ايي كه دوست داشتيد تزيين مي كنيد( من به علت عجله ايي كه داشتم تزيين نكردم).

نوشته شده در جمعه سی ام بهمن 1388ساعت 11:41 توسط الي| |