آشپزي تازه

مواد لازم برای خمیر پیتزا

شیر ۱ پیمانه

روغن زیتون  نیم پیمانه

نمک ۱ قاشق چایخوری

بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری

آرد به میزان لازم برای خمیر شدن حدود ۳-۴ پیمانه

**من برای درست کردن پیتزایی که در تصویر می بینید از نصف مواد بالا استفاده کردم.

طرز تهیه

ابتدا  نمک و بیکینگ پودر را در شیر حل می کنیم. سپس روغن را اضافه کرده و به هم می زنیم. آرد را کم کم اضافه می کنیم تا زمانی که خمیر به صورتی در بیاید که به دست نچسبد. اگر آرد زیادتر بریزیم خمیر خشک خواهد شد. حسابی خمیر را ورز می دهیم. در نهایت روی خمیر را با روغن زیتون خیس می کنیم. پارچه ایی روی آن کشیده و در جای تاریک و گرم به مدت ۲-۱ ساعت استراحت می دهیم.

مواد لازم برای سس پیتزا

پیاز رنده شده ۲ قاشق غذاخوری

سیر ۱ حبه

سرکه ۱ قاشق چایخوری

فلفل قرمز یا سیاه به میزان دلخواه

رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری

سس قرمز ۲ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه

ابتدا پیاز و سیر را در روغن تفت می دهیم تا نرم شود. سس بقیه مواد را اضافه کرده و تا مخلوط شدن  نهایی حرارت می دهیم.

 

مواد لازم برای پیتزا -ظرف گرد متوسط

خمیر طبق دستور بالا

سس پیتزا

پنیر پیتزای رنده شده۱بسته

سوسیس  ۳عدد

قارچ خرد شده ۱ بسته کوچک

آویشن به مقدار دلخواه

 

طرز تهیه پیتزا

بهتر است فر را به مدت یک ساعت قبل بر روی درجه حرارت ۲۳۲ درجه سانتی گراد گرم کنیم. ظرف مخصوص پیتزا را چرب کرده و کمی آرد بر روی آن می پاشیم. خمیر را بر روی ظرف گذاشته و با کف دست وسط خمیر را باز می کنیم. با انگشتان دست نیز اطراف ظرف را حسابی می پوشانیم تا به صورت یکنواخت در بیاید.سپس سس قرمز را بر روی پیتزا می مالیم و نیمی از پنیر پیتزا را بر روی آن می ریزم. به ترتیب سوسیس و قارچ و درنهایت باقی مانده پنیر و پودر آویشن را ریخته و در فر قرار می دهیم. مدت زمان حرارت دادن ۳۰-۲۰ دقیقه می باشد. در صورت دلخواه می توانید بالای فر را به مدت ۵ دقیقه روشن کنید تا پنیر پیتزا برشته شود.

نوشته شده در پنجشنبه دوم اردیبهشت 1389ساعت 12:1 توسط الي| |