X
تبلیغات
آشپزي تازه - ژله خرده شیشه






















آشپزي تازه

من این دستور رو از سایت The Food Lıbrarıan درست كردم. 

 

مواد لازم

ژله در ۴ رنگ مختلف-البته من به علت كمبود وقت از سه رنگ استفاده كردم.

شير عسلي ۱ قوطي

ورق ژلاتين بدون طعم ۳ ورق

 

 

طرز تهيه

هر کدام از ژله ها رو به صورت جداگانه در یک لیوان آب جوش حل می کنیم. برای بهتر حل شدن می تونیم به مدت ۱ دقیقه در مایکروفر قرار بدیم. سپس ژله ها را درون قالب ریخته و در یخچال می گذاریم.

برای درست کردن ماده پایه هم ورقه های ژلاتین را خرد کرده و درون یک کاسه می ریزیم. سپس  نیم پیمانه آب سرد اضافه کرده و کمی هم می زنیم. وقتی که ژلاتین حالت چسبندگی پیدا کرد ۱ و  نیم پیمان آب جوش را اضافه کرده و حسابی به هم می زنیم تا کاملا حل بشه. بعد شیر عسلی را اضافه می کنیم و به هم می زنیم. این مخلوط پایه را باید در دمای اتاق سرد کنیم و نباید درون یخچال بگذاریم چون حالت لخته ایجاد می شه.

بهتره که ژله ها رو یک روز قبل درست کنیم. بعد از آماده شدن ژله ها اون ها را به صورت مکعب های کوچک یا هر شکل دلخواه خرد می کنیم و همه رنگ ها رو مخلوط می کنیم. قالب مورد نظر رو کمی با کره چرب می کنیم خرده های ژله رو اضافه کرده و سپس پایه رو اضافه می کنیم. به مدت یک شب درون یخچال می گذاریم. برای در آوردن هم من چون از قالب های سیلیکونی استفاده کرده بودم به راحتی جدا شد ولی اگر مشکل داشت در حدود چند ثانیه قالب را در آب جوش قرار می دهیم. اگر قالب شما از نوع مستطیلی ساده یا مربع بود می تونید قبل از ریختن مواد ته قالب را با سلفون نایلونی بپوشانید و بعد مواد را بریزید. برای جدا کردن هم قالب را در ظرف مورد نظر بر می گردونید و سلفون را جدا می کنید.

نوشته شده در پنجشنبه ششم خرداد 1389ساعت 15:4 توسط الي| |