X
تبلیغات
آشپزي تازه - کیک هویج و گردو






















آشپزي تازه

این هم نوع ساده ایی از کیک هویج

 

 

مواد لازم

تخم مرغ ۴عدد

روغن مایع ۱و ۴/۱ پیمانه

 شکر سفید ۲پیمانه

وانیل ۲ قاشق چایخوری

آرد ۲ پیمانه

بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری

نمک ۲/۱ قاشق چایخوری

دارچین ۲ قاشق چایخوری

هویج رنده شده ۳ پیمانه

گردو خرد شده ۱ پیمانه

 

طرز تهیه

ابتدا فر را بر روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم می کنیم. در یک کاسه بزرگ تخم مرغ،روغن،شكر،و وانيل را مخلوط مي كنيم. سپس آرد،نمك،بيكينگ پودر و دارچين را اضافه كرده و به خوبي هم مي زنيم. در نهايت هويج و گردو را اضافه كرده و در قالبي كه از قبل چرب كرديم به مدت ۵۵-۵۰ دقيقه در فر قرار مي دهيم.

من اين كيك رو بدون تزيين درست كردم ولي در صورت تمايل مي تونيد از كره،پنير خامه ايي،پودر قند و وانيل كه به صورت كامل مخلوط شده براي تزيين روي آن استفاده كنيد.

نوشته شده در پنجشنبه بیست و دوم مهر 1389ساعت 23:5 توسط الي| |